Меню
Меню

УСЛУГИ

ГРАВИРАНЕ

Направете вашия подарък уникален

LUXDOM.BG предлага лазерно гравиране на избраните от Вас артикули. При лазерното гравиране нанасяте неизтриваем отпечатък директно върху изделието.

Почти всички продукти, предлагани на нашия сайт са подходящи за лазерно гравиране, но особено красив отпечатък се получава върху метал и най-вече дърво.

Услугата важи за една позиция на гравюрата (едностранно)!

За да гравирате своя подарък направете следното:

1. Напишете името или посланието (съобразете големината на текста с изделието - например не е възможно гравирането на четиристишие върху пиличка за нокти, докато върху бутилка за течности ще изглежда отлично)
2. Изберете шрифт (с помощта на наш консултант и съгласуване по мейл)
3. При желание от Ваша страна има възможност за гравиране на фирмено лого или символ. 

Изисквания за файл:
  • логото трябва да е във векторен формат - .eps, .ai, .cdr
  • черно-бял вариант

*Забележка: Не всички продукти са подходящи за лазерно гравиране.

Гравиран продукт не подлежи на връщане или смяна, освен ако няма производствен дефект!

Instagram by LUXDOM.bg

9 3 Играйте шах като победител с игри от @luxdombg #luxdombg #giftideas #homedecor #cooking #chef #creambrulee... 8 0 Луксозни аксесоари и подаръци за дома и офиса от @luxdombg Пазарувайте сигурно и бързо онлайн без опашки и без маски... 6 0 Чай и/или кафе? Правете го правилно и с подходящите аксесоари от @luxdombg #luxdombg #giftideas #officeaccessories... 7 1 Луксозни чадъри за дъждовно време ☔☂️🌂 #luxdombg #giftideas #homedecor #officeaccessories #office #accessories #man... 5 0 Кухненски аксесоари, аксесоари за вино и сирене, за сервиране и подправки! Ще намерите в онлайн магазин @luxdombg... 7 0 Подаръци и аксесоари за малки и големи от @umbra_design и @bredemeijer на @luxdombg #luxdombg #giftideas... 5 0 Аксесоари за сервиране от @luxdombg и @herdmarcutlery ще откриете в онлайн магазина ни #luxdombg #giftideas... 7 1 Нови предложения за вашия дом или офис на @luxdombg #luxdombg #giftideas #officeaccessories #office #accessories... 1 0 Луксозни подаръци и аксесоари за дома и офиса от водещи световни марки на @luxdombg #luxdombg #giftideas #homedecor... 3 0 Луксозни подаръци и аксесоари за дома и офиса на @luxdombg #luxdombg #giftideas #officeaccessories #office...
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки